Kan man gå i byen med Det Økologiske Spisemærke?

insp folkekkkenpngOprindelig post 30. sept. 2016

Hvad er mine muligheder, hvis jeg vil gøre som Det Økologiske Spisemærke anbefaler ”Vi har mærket de økologiske spisesteder for dig – kig efter spisemærket”?

Jeg bor i nærheden af Roskilde. Hvad kan jeg vælge mellem, hvis jeg vil ud at spise?

Jeg har to muligheder: 

Kaffe og kage på Coffee Coffee ApS, Hestetorvet 7, Roskilde (bronze) INSP!mad, Køgevej 4, Roskilde (guld!), der har visionen at ”drive et lærende og alternativt spisested med sund, hjemmelavet mad af sæsonens økologiske råvarer”. Torsdag kl. 18-20 er der ”folkekøkken” efter princippet billig og god mad.

Det var ikke steder jeg ville tænke på af mig selv. Man kan sige, at det kan give nye oplevelser! Det FØRER dig ud af boksen, når du ser efter Det Økologiske Spisemærke til oplevelser du ikke troede fandtes; men det bekræfter også at udvalget stadig er meget småt.

Læs mere

Coffee Coffee

INSP!MAD