S Møller Miljørådgivning

S Møller Miljørådgivning

  • About
  • Contact
  • Pricing
  • Services
  • Team
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Hello world!

    February 21, 2024
    Uncategorized

    Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

  • Sparet vand gavner på bundlinjen og i naturen

    January 21, 2017
    Uncategorized

    Jeg er blevet spurgt, hvorfor det er vigtigt at spare på vandet. Den korte forklaring Du skal spare på vandet for at: 1.       spare penge 2.       spare energi 3.       spare på et enestående kvalitetsprodukt 4.       for at få mere vand i åerne, så smådyr og fisk kan trives. De to sidste argumenter er vigtigst på…

  • Dit klimavalg i køkkenet

    December 20, 2016
    Uncategorized

    Gør noget ved råvarerne, det vil sige MADEN.   Råvarer og opvaskemidler er de to vigtigste ingredienser, som kan skade miljøet i et storkøkken. Du ved måske at du gøre en stor indsats for klimaet ved at servere mindre rødt kød og flere grønsager, men vidste du at du kan gøre lige så meget ved…

  • Fire steder du kan sætte ind for at forbedre miljøet i restaurant og kantine

    November 8, 2016
    Uncategorized

    Der er fire ting, som for alvor er vigtige for påvirkningen af miljøet fra restaurant og kantine. De to vigtigste ting, som kan skade miljøet, er: Opvaskemidler Råvarer De to næstvigtigste er: Energiforbruget. Du bruger energi til køl og frys, tilberedning af mad og til opvask Affald. Hvad kan du så gøre? Det du kan gøre…

  • Der var en gang …..

    October 6, 2016
    Uncategorized

    Der var engang en bondekone, hvis husholdning ikke kørte så godt. Så opsøgte hun en klog kone som lånte hende en magisk æske. Med den i hånden gik hun hele gården rundt, og efter nogle dage gik det meget bedre. Hør historien og hvordan det ligner arbejdet med miljøstyring.

  • Kan man gå i byen med Det Økologiske Spisemærke?

    September 30, 2016
    Uncategorized

    Hvad er mine muligheder, hvis jeg vil gøre som Det Økologiske Spisemærke anbefaler ”Vi har mærket de økologiske spisesteder for dig – kig efter spisemærket”? Jeg bor i nærheden af Roskilde. Hvad kan jeg vælge mellem, hvis jeg vil ud at spise? Jeg har to muligheder:  Kaffe og kage på Coffee Coffee ApS, Hestetorvet 7,…

  • Fem tendenser i udviklingen af Det Økologiske Spisemærke

    September 28, 2016
    Uncategorized

    Det er 10 måneder siden, der sidst var kampagne for spisemærket. Hvad er der sket i den tid? Tendens 1: I alle kategorier er der blevet mærket flere spisesteder. Antallet er steget med 435 til i alt 1.800 mærkede spisesteder Tendens 2: Spisesteder på hospitaler og plejehjem er vokset mest. MEN en del af væksten…

  • Det Økologiske Spisemærke – størst hvor kunderne er stamgæster

    September 8, 2016
    Uncategorized

    Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en andel af dine råvarer, som er økologiske. Mærket er nu udbredt til over 1.800 spisesteder. Det er størst de steder, hvor kunderne kommer dagligt – kantiner og institutioner – men endnu ikke så stort i restaurationsbranchen.  I mandags startede en kampagne for Det Økologiske Spisemærke. God ide, lad…

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

S Møller Miljørådgivning